PEČOVATELSKÁ SLUŽBA MĚSTA BRANDÝS NAD LABEM –STARÁ BOLESLAV

Potřebujete pomoc při?

  • pomoc při běžných úkonech péče o vlastní osobu: pomůžeme Vám při oblékání, převlékání, pomůžeme Vám podat jídlo, pomůžeme při pohybu po místnosti
  • pomoc při osobní hygieně: pomůžeme Vám při koupání, sprchování a ostatní hygieně
  • poskytnutí stravy, pomoc při jejím zajištění: dovezeme oběd nebo vám ho pomůžeme uvařit
  • pomoc v domácnosti: pomůžeme Vám při nákupech, běžném úklidu domácnosti, zajdeme k lékaři a do lékárny
  • zajištění kontaktu se společenským prostředím: pomůžeme Vám při pohybu mimo domov, budeme s Vámi při běžných každodenních činnostech

S námi se budete cítit bezpečně, budete soběstační a pomůžeme vám při věcech, které Vám už dělají problém zvládat samostatně.

 

Komu pomáháme?

Pečujeme o občany města Brandýs nad Labem-Stará Boleslav a spádových obcí. Služba je určena lidem, kteří z  důvodu vysokého věku, nepříznivé sociální situace nebo zhoršeného zdravotního stavu nemohou postarat o sebe a svůj domov. Pomáháme jednotlivcům i rodinám s dětmi.

Jsme sociální služba pro občany města Brandýs nad Labem-Stará Boleslav. Služby poskytujeme také občanům spádových obcí Borek, Brázdim, Dřísy, Dřevčice, Hlavenec, Hovorčovice, Jenštejn, Křenek, Káraný, Konětopy, Kostelní Hlavno, Lhota, Mratín, Měšice, Nová Ves, Nový Vestec, Podolanka, Polerady, Přezletice, Radonice, Sluhy, Sudovo Hlavno, Veleň, Záryby, Zápy a Zlonín.

 

Kdo o Vás pečuje?

Pečovatelskou službu poskytuje sedmnáct odborných pracovníků. Jedná se o patnáct pracovníků v sociálních službách – pečovatelek, jednu sociální pracovnici a jednu ředitelku služby. Všichni zaměstnanci mají odborné vzdělání v sociální oblasti. Jsou profesionály ve svém oboru. Službu poskytujeme za úhradu s tím, že uživatel tuto službu obvykle hradí z příspěvku na péči. Smyslem naší práce je zvýšení kvality života osob využívající pečovatelskou službu. Zároveň usilujeme o eliminaci rizika sociálního vyloučení a snažíme se o zachování soběstačnosti klientů s důrazem na udržení jejich stávajícího životního stylu spolu se zachováním pobytu v domácím prostředí.

Pečovatelská služba města Brandýs nad Labem-Stará Boleslav